• Over Gerard

    Accountant Nieuwe Stijl

Accountant Nieuwe Stijl

Daar sta ik voor. Naast accountant ben ik namelijk ook MKB Kredietcoach. Daarom kan ik naast het traditionele werk van een accountant zoals het verwerken van uw administratie en het samenstellen van uw belastingaangifte u helpen met uw toekomstplannen.

Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger plan ? Hoe realiseer ik mijn doelstellingen ? Hoe kan ik mijn ondernemerscapaciteiten optimaal benutten ?

Mijn doel daarbij is helder. Hoe leveren mijn diensten u meer rendement in tijd en geld op ?

Bij mij staat ‘Samen ondernemen’ dan ook centraal. U met al uw passie, kennis en ondernemerschap. Samen met mijn ruim 30 jaar ervaring in financiën, marketing en interne organisatie. Een perfecte combinatie waarbij uw bedrijf altijd centraal staat.

Ondernemen is topsport

Iedere ondernemer heeft een droom. Vrijheid, financiële onafhankelijkheid, prestige of bijdragen aan een betere wereld, noem maar op. Wat de droom ook is, om het te realiseren is topsport. U moet zorgen voor het juiste product, kennis hebben van de markt, zorgen voor financiële middelen, mensen aansturen, noem maar op.

En zoals iedere topsporter zich laat bijstaan door een coach, kan ik u als accountant en MKB Kredietcoach helpen om uw droom te realiseren.

Want dat is namelijk mijn ondernemersdroom: ervoor zorgen dat mijn diensten u meer rendement gaan opleveren.

Een accountant met aandacht én gemak voor u

Ik kies er bewust voor kleinschalig te werken. Dit omdat ik u en uw bedrijf goed wil leren kennen, met alle uitdagingen en wensen. En ik u op deze manier optimaal kan helpen met uw plannen en doelen. Kleinschalig, maar maatwerk dus. En dit op de moderne online manier die u volledig ontzorgt, tijd bespaart en juist geld oplevert.

Heeft u vragen of opmerkingen over wat ik als Accountant Nieuwe Stijl voor u kan betekenen? Of wilt u een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom.