Wat is een MKB Kredietcoach?

De MKB Kredietcoach heeft een duidelijke doelstelling: Het ondersteunen van MKB-ondernemers bij het krijgen en behouden van financiering, en het verbeteren van hun ondernemersprestaties.

De gedachte daarachter is de volgende: Een goede ondernemer met het juiste plan en een passende financiering heeft de meeste kans op succes. Dat lijkt een open deur, maar niets is minder waar. Want het juiste plan van vandaag hoeft niet het juiste plan van morgen te zijn. Dat vereist voortdurende focus op de marktomstandigheden en de manier waarop u als ondernemer daarmee omgaat.

Hoe werkt een MKB-Kredietcoach ?

De MKB Kredietcoach werkt volgens het Vent, Tent & Cent principe.

De Vent: de MKB- Kredietcoach beschikt over tools om uw persoonlijk ondernemerschap inzichtelijk te maken. Daarmee weet u wat uw sterke en minder sterke punten zijn en bespreken we hoe we die optimaal kunnen inzetten voor uw bedrijf.

De Tent:  samen met u bespreken we de wijze waarop u uw plannen invult en onderbouwt en wat er wellicht beter kan.

De Cent: Bij het organiseren van uw financiering mag u er op rekenen dat wij een oplossing vinden die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Wanneer heeft u een MKB Kredietcoach nodig ?

De MKB-Kredietcoach werkt voor ambitieuze ondernemers met een groeidoelstelling, die zich realiseren dat een coach ze kan helpen bij het realiseren van deze doelstelling. Dit kunnen zowel startende als bestaande bedrijven zijn die een droom hebben om een bepaald doel te realiseren.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt ? Benieuwd hoe ik u verder kan helpen met uw bedrijf ? U kunt hier contact met mij opnemen.

Hoe kom ik als ondernemer aan geld?

Als ondernemer kun je er zomaar mee te maken krijgen. De vraag hoe kom ik aan geld om mijn plannen, dromen of ideeën te realiseren. Als MKB Kredietcoach adviseer ik u graag.